The girl.

Saturday, July 6, 2013

#throwback first time trip with my practicummates k5p5 2012/2013




Disebabkan this story is quite late & I may have difficulties in elaborating, so aku rasa takpe kan tak banyak cakap dalam entry ni. Yela minda aku dah tak berapa ingat the exact thing and time we do some activities so, lets the pictures talk too okay? ;)

So seawal 8.30 pagi kitorang gerak naik van.
Dari highway Sg. Dua dah nampak Kmpp. Yang tu bangunan blok A1.
#girlshostel





































XxxX

5 comments:

Sahira Aminah said...

macam rindu gile je kmpp :D

hajar kuwby said...

haah.. agaklahhhhh ;*

sweet three said...

Ohh myyy...misssnyaaa!!!

sweet three said...

Ohh myyy...misssnyaaa!!!

hajar kuwby said...

yap..thehehe.. eh siapa ni sweet three? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...